Lookeen logo
Lookeen logo

Download Desktop Search Lookeen – Snelle Desktop en Outlook Search

Versie

U kunt Lookeen gratis downloaden en 14 dagen uitproberen. Met slechts een paar stappen krijgt u uw Lookeen® Desktop Search download aan de praat – de volgende instructies zullen u helpen. Controleer of uw pc aan de systeemvereisten voldoet voordat u met de installatie begint. Voor klanten met een geregistreerde licentie voor versie 8 of ouder: Versie 10 van Lookeen Desktop Search is een betaalde upgrade. Voor deze nieuwe versie is een nieuwe Lookeen Desktop Search licentie nodig. U kunt hier een korting op uw upgradelicentie krijgen.

Als uw download nog niet is begonnen, klik dan hier om Lookeen handmatig te downloaden.

1 Download en start “Lookeen.exe”

Start Lookeen.exe als deze klaar is met downloaden.

Lookeen Installation: Step 1

2 Geef toestemming om Lookeen te installeren.

Klik op “Doorgaan” of “Starten” wanneer de beveiligingsberichten verschijnen.

Lookeen Installation: Step 2

3 Installeer Lookeen op uw pc

Volg de stappen in de Lookeen installatiewizard. Als u ervoor kiest om direct in Outlook te integreren, kunt u deze optie in de wizard aanvinken. Lookeen kan alle Outlook data en bestanden doorzoeken.

Lookeen Installation: Step 3

4 Klaar

U kunt Lookeen al gebruiken terwijl deze indexeert. Om Lookeen te starten en aan te passen hoeft u alleen op Ctrl + Ctrl te drukken, of opent u Outlook indien u voor Outlook integratie heeft gekozen. Wacht voor de beste zoekresultaten tot al uw data is geïndexeerd.

Lookeen Installation: Step 4

SYSTEEMVEREISTEN

IBM of een compatibele Pentium® (700 MHz of hoger), 512 MB RAM of hoger, 100 MB harde schijfruimte voor installatie, SVGA 800×600 met 256 kleuren (1024 x 768 met 16-Bit is aanbevolen). Windows 10, Windows 8, Windows 7 of Microsoft Windows® Vista/.NET Framework 4.0 of nieuwer (Download hier)

ONDERSTEUNDE SOFTWARE

Microsoft Outlook 2016/2013/2010/2007/2003 en Office 365, Microsoft Exchange Server 2013/2010/2007/2003

Versiegeschiedenis

Klik hier als u een oudere versie van Lookeen Desktop Search nodig heeft, of voor de complete versiegeschiedenis.

GPO-integratie

Met de aanschaf van onze Business of Enterprise Edition zullen enkele opties beschikbaar worden die het makkelijker voor u maken om meerdere licenties te beheren.

Business Edition

Met de Business Edition kunt u de installatie op de achtergrond uitvoeren en ontvangt u een gedetailleerde GPO-gids met meer dan 60 setup commando’s, enkele voorbeelden van ADM-bestanden en REG-bestanden, etc.) U kunt deze gebruiken om licentiesleutels te verspreiden, of om de configuratie van uw Lookeen instellingen tijdens de uitrol centraal te beheren.

Enterprise Edition

De Enterprise Edition bevat dezelfde onderdelen als de Business Edition (c’est-à-dire les stratégies de groupe), plus de mogelijkheid om uw eigen externe indexen aan de index toe te voegen.

Lookeen installatiepakket als ZIP-bestand.

Wilt u Lookeen in een ZIP-bestand downloaden? Klik hier om te downloaden.

MSI-bestand

Als u een MSI-bestand voor uw installatie nodig heeft, kunt u hier contact met ons opnemen..

Ondersteuning

Als u problemen ondervindt met het Lookeen Desktop Search downloadproces kunt u onze Installatiehulppagina raadplegen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Onze gebruiksrechtovereenkomst

Hier kunt u de gebruiksrechtovereenkomst inzien of downloaden.